Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους.

Αποστολή Προϊόντων

Τις παραγγελίες που δεχόμαστε εώς τις 12.00 π.μ. τις επεξεργαζόμαστε την ίδια μέρα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) και οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί για τις δυσπρόσιτες περιοχές καθώς και για τα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο. Επίσης, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως τους χειμερινούς μήνες ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις (π.χ. απαγορευτικό απόπλου πλοίων ή προβλήματα στο οδικό δίκτυο).

Έξοδα Αποστολής

Παρέχουμε δωρεάν έξοδα αποστολής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 49€.
Για αγορές κάτω των 49€ και για δέματα έως και δύο (2) κιλά, η επιβάρυνση για την αποστολή είναι 3€ για όλη την Ελλάδα (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς). Για δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€.

Έξοδα Αντικαταβολής

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, υπάρχει έξτρα χρέωση για την υπηρεσία 2€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, πατήστε εδώ.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Δύναται επίσης η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στην Κρύα Βρύση. Εάν επιλέξετε την απευθείας παραλαβή από το κατάστημά μας υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της.